täälta :D<3!!

ikväll ska jag tälta m. felicia och elin, hae typ inge mer att säga xd!<3

affropung <3 bajshöna



även om det inte blev vi kommer det ändå vara affropung <3 bajshöna, för det har jag och min starka villja sagt !:D


rubrik kris XD

nu ska jag ut och möta vanessa och felisia <3 lovade ju att lägga in en bild på jacob och då kan jag lika gärna lägga in en bild på nasse för ni som inte vet vilka dom små felurerna är XD!
PUSS !!

       
nasse och jacob mina goda vänner XD!!

:D!!!!!!!

ja nu hände samma sak som med nasse som jacob ;) jag kolade på min blogg och jacob sat breve och han såg att han inte fanns med på min lilla sida och då lägger jag snällt ett litet inlägg  om honom, eller jag vet inte riktigt vad jag ska skriva med han är med i alla fall nu :D!!! så nu inviger jag at jag skrivit om jacob olsson på min lilla blogg !! lägger in en bild senare XD!

PUSS PUSS / linn och jacob !<3

rondellmiddag :D

nu har vi vart på våran underbara middag, vi ar bestämmt oss för att få denna underbara respekt på onsdag också X)<3  hahha, vi ska sätta oss dära och dricka hallonsoda :D!!! jag och min lilla nessa ska kolla på melodifestivalen ikväll men liksom vem ska inte ?<3 och såklart har vi lika kul som vanligt, älskar dig baby !<3

puss puss / LINNN !!!

hihhhii (a)!!

jag och min vanessa ska åka och sola på malm, eller jag ska sola och hon ville vänta x) sen ska vi köpa grillen mat och sätta oss i coop rondellen XD!! ska fixa mig lite nu men ja så blir min dag <3 min bebis kommer hem på onsdag också ;) allt blir bara bättre och bättre, fast jag har liksom två prov nästa vecka och så hade jag ett igår -.- och ett prov efter det ochså, jaja men allt kan inte vara bra i livet. men nu ska jag som ja sa fixa mig, puss.

en liten låt som gick precis på radion och jag fastnade på den så här kommer den XD!!

blääää

imorron åker simon till grekland, kommer inte se honom förns om en vecka.. så tråkigt ! ska kolla på 10 things ihate about you ( 10 orsaker att hata dig ) nu, hahha. jag älskar låten som är i slutet :D ni borde lyssna :)!! aja, ville bara säga att jag kommer sakna min bebis <3! nu kommer han hata mig för resten av mitt liv, men jag tycker bilden är så jävla sköön ( sen i somras ) älskar dig kom ihåg det <3!


19 things i hate about you -  i want you to want me <3!
PUSS ERAN LINN JAKOBSSON !!!

hahha xd

jag satt och kollade på min blogg när lilla nasse påpekade att han inte var med i den, ja då var det väl dax att skriva ett litet inlägg om honom :) vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag har nämnt honom i alla fall x)<3 men nu ska jag gå !

Puss puss / nasse och linn :D<3!

tjabbatjena :)<3

jag är hemma från skolan idag, hade ont i huvudet imorse så jag pallade inte ens försöka gå till skolan, mne om 50 minuter ska lilla jag klippa lugg, några är mot några är på min sida, men jag har haft min långa lugg typ i åratal så en liten förendring kan jue inte skada, jag och några kompisar ska kanske grilla och bada på fredag ;)<3 ska bli skit kul tror jag i alla fall. på tala om min klippning, min älskade kille tycker det är fult med lugg så jag vet inte riktigt vad jag ska göra men men <3 måste fixa mig nu puss puss.

btw; har sätt en video på youtube som min kompis visade, kolla på den, det är faan tragiskt att ingen gör något. det var fanemig inte självmord det var grymt och blodigt mord !!!
 
sov gott felicia </3

me <3 you,


my baby, lööööv yah !<3

RSS 2.0