nyårsafton !

jag ska spendera mina sista timmar av 08' med att vara med vanessa,madeleine och felicia. jag har köpt ett par hörlurar igår :) dom som jag ville ha från första början x)<3 aja ska inte skriva så mycket nu, puss puss. hoppas alla fåre roligt ikväll.

 Puss/ linn. btw; simon är i åre och kommer inte hem förns på måndag \':


tjejkväll is the shit !

jag ska fatta mig kort ! jag, emilia och frida ska slagga hos madde.
efter en lång dag inne i stan med the girls :)<3

: to sexy for you ! ( inte frida / frida !! ) föresten det är en old pic.
puss på rumpan / linn och frida <3

sent inlägg

jag ska snart gå och lägga mig ( ganska tidigt för en övernattning ) med madde. sen imorron ska hon till sin farfar och jag ska vara med felicia :) jag är faktiskt skit trött, vet inte vad det kan bero på.
*gick inte upp tidigt
*har inte varit precis aktiv idag heller.
what evvvvvvvaa ! lägger in en lite mysig bild och sedan drar det av till sängkammaren, där vi dom små brudsen får höra lite smått och gått om rotebro skvallret ;)

sjukt mysig bild asså :) FRÅN; LINN VERONIKA JAKOBSSON !

JULAFTOOON !<3

idag är det jue julafton :) jippie. hahha min familj har redan öppnat ALLA
julklappar. och det här är vad lilla linn fick :):

och

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!!!<3 en sak till bara 07 vs 08.

till höger: 07 och till vänster: 08. nu ska jag vet inte vad jag ska göra riktigt men jag ska inte sitta vid datan i alla fall. ledsen för en ganska krångligt inlägg.
Puss / linn

Knock knock knocking on heavens door.

Guns 'n roses - knockin on heavens door.

glöm igår, lev för idag, be för imorgon. / puss linn

en enkel liten dag.

idag har min älskade släkt varit här, vi hade en liten glögg "kväll" men men. nu ska jag ringa camilla och jacob och fråga om dom små busungarna ville göra något. JAAAA, nu sms:ade camilla och bah : hejehej :) villu göra någonting med mig har skit tråkigt, villu gå ut. hahha fullträff liksom ska ringa henne nu puss pusss (aa)

/ pussy, linn

Vanessa <3.

du har alltid varit vid min sida och det skulle jag inte villja ändra på ! du är faktiskt min allra bästavän och du betyder otroligt mycket. jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig, för det är du som gör mig glad. när mitt liv känns som dåligast tänker jag alltid att jag ha i alla fall en äckta vän och hon heter vanessa. så när jag täcker på dig så vet jag att så länge jag ahr dig har ajg någonting att leva för. kommer du ihåg alla våra underbara minnen tillsammans ? jag kommer ihåg dom så jävla bra som t.ex : när du skulle sova över hos mig en kväll det var mörkt men inte så kallt, så gick vi ut mitt på fotbollsplanen bakom mitt hus. så låg vi typ mitt på planen och bara låg där och kollade på sjärnorna. eller den gången du också skulle sova över hos mig och så hade vi ingenting för oss så när mina päron gått och lagt sig så höll vi på med vattenfärg på mitt rum x)<3. så målade du en ring runt ditt ena öga, ja så gjorde jag såklart det med. och sedan blev det mer och mer och tillslut hade vi hela ansiktena i olika färger du hade jue blå/lila och jag hade röd. sen målade du en svart ring runt ögat på det röda, ja såklart så gjorde jag det med. hahha och du kommer jue ihåg hur det slutade. aa precis att vi blev helt svarta i ansikterna, och sen när vi kutade ut på holmboda som negrar hahah ! underbara tider asså. vanessa du betyder verkligen någonting för mig. och det har du jue gjort i hela 10 år så jag att det bara kommer fortsätta. jag vill verkligen att vi ska sluta som ett par gammla kärringar och fortfarande är as bra kompisar. för jag älskar det vi har tillsammans, för med dig blir det aldrig tråkigt och du gör så jag mår så jävla dunderunderbra ! jag vill bara att våra år ska fortsätta att gå !

jag älskar dig V stand by me.


just idag är jag stark - kenta gustafsson.
denna låt är till dig vanessa, för jag vet att både du och jag älskar den <3

halloj x)<3

god kväll kära barn, lite information: camilla kunde inte sova över men jag och madeleine får ha det skojsigt i alla fall :) vi har precis kollat klart på en film som heter prom night och den var skit bra. lite sorglig så lilla jag började gråta, jaja jag vet jag är en jävla pussy, men jag tycker att alla borde kolla på den. men nu ska vi kolla på en till film som heter my bloody valentine som jag tror kommer vara skit bra faktiskt :) men ja vet inte vad jag ska ska skriva mera så ja jag och madde om hon är klar snart ( hon duschar mellan filmerna ) hahha min älskade madeleine <3


Pussy / L


lööördag :)

ledsen att jag inte skriver så mycket men det är ju jul och då har man ju andra saker för sig än att sitta vid datan, hehhe ! men idag ska jag ha en liten tjej kväll med madeleine och camilla, vi ska ha det skit mysigt. vet inte än vad vi ska göra men det kommer nog bli underbart. men jag ska sova över med M och C till på söndag och senare ska dom på innebandy och då ska jag vara med min lilla älskling simon som kommer hem från sin mamma. aja ska fixa lite grejer på datan nu pöss pöss.


/ pussy linn. Ps: en liten bild från förra helgen :)

80's

igår hade vi jue 80 tals tema.
( han inte skriva mer som jag igentligen skulle igår )


Pussy / linn

[ RUBRIK ]

idag sak jag sova över med camilla och josefin hemma hos jossan. ska fixa mig snart ska träffa doms må änglarna om en tiominuter - enkvart typ. vi ska jue klä ut oss ikväll igen. förra gången var vi jue sportfånar, ja nu blire 80' tal :). skriver mer ikväll.

Pussy / Linn

Hejhej svenska folket !

hejhej, jag är med maria ;) vi har skit kul hahha. hm, vad finns att berätta (?) jo imorron ska jag sova över med josefin och camilla hemma hos josse's pappa vi ska ha det så jävla roligt :)
Dagens mörkaste: skolan, bad hair day, regn rusk och ingeeen snöööö.
Dagens ljusaste:  jag fick träffa min lilla maria och det är jue fredag.

Puss / linnn och maria ( maria
är min söta modell för today ;)<3 )

första inlägget


Dagens vill ha: snöö (a)
Dagens klädsel: pyjamas. 
Dagens smink: nothing !
Dagens frisyr: utsläppt ( trassel )
Dagens händelse: jag är sjuk
Dagens låt: Maskinen - alla som inte dansar.
Dagens planer: skullle varit med saga.
Dagens saknad: madeleine
Dagens dummaste: jag gick in i ytterdörren i morse -.- !
Dagens drog: TV:n linn's bästavän.
Dagens roligaste: blää, inget.
Dagens favorit: kudden !!
Dagens köp: inget.
Dagens godis: chokladen i chokladkalendern x)
Dagens dryck: Oboj (a)
Dagens läsning: sms.
Dagens humör: trött & sjuk
Dagens ord: i don't give a fuck
Dagens ont: neeh, illamående.

puss / L

RSS 2.0